Onze partners

Monday brand advisory richt zich op merkadvies aan organisaties. De kerngebieden van Monday brand advisory zijn Merkstrategie en positionering, Portfolio en naamgeving, Management en implementatie, Coaching en training. Met Monday brand advisory delen wij de mening dat een innovatie bij de identiteit van de organisatie moet passen om merkwaardig verschil te maken. Samen met Monday brand advisory ondersteunen wij organisaties bij het formuleren van een Groeistrategie.

Bekijk website

Wielinq is gespecialiseerd in interim bestuur, managementadvies en programmabesturing in situaties die om verandering vragen. Een organisatie die tijdelijk een manager nodig heeft, kan terecht bij Wielinq. Het team van Wielinq bestaat uit ervaren interim bestuurders, interim managers en project- en programmamanagers. Met Wielinq werken wij samen voor Informatiebeleid en Projectmanagement. De energie wat bij Wielinq centraal staat in de uitvoering van opdrachten past bij hoe wij ook de opdrachten uit willen voeren.

Bekijk website

De visie van het Verandercentrum is het begeleiden van veranderingen van en op de werkplek. Het Verandercentrum richt zich op Re-integratie, Outplacement, Loopbaanbegeleiding, Werving en selectie, en Jobcoaching. Met het Verandercentrum delen wij de visie dat organisaties en medewerkers in beweging moeten blijven om in te kunnen spelen op de veranderingen in de zorg.

Bekijk website