Onze producten

Veilig

ISO13485 Kwaliteitsmanagementsysteem voor medische hulpmiddelen en software

eHealthQuality ondersteunt bij het vormgeven, implementeren en verbeteren van een kwaliteitsmanagementsysteem gebaseerd op ISO13485. Lees via onderstaande link hier meer over.

Implementatiebegeleiding ISO13485

 

Medical Devices Regulation

eHealthQuality ondersteunt bij het vormgeven, implementeren en verbeteren van de beheersmaatregelen die vereist worden door de MDR. Lees via onderstaande link hier meer over.

Implementatiebegeleiding MDR

 

Zorg en Welzijn Apps

eHealthQuality ondersteunt bij het vormgeven, implementeren en verbeteren van de beheersmaatregelen die in ontwikkeling zijn voor Health en Welzijn Apps. Lees via onderstaande link hier meer over.

Implementatiebegeleiding ISO82304-2

 

Medmij

eHealthQuality ondersteunt bij het vormgeven, implementeren en verbeteren van de beheersmaatregelen van het Medmij toetsingskader voor informatiebeveiliging. Lees via onderstaande link hier meer over.

Implementatiebegeleiding Medmij

 

NTA7516 Veilig mailen

eHealthQuality ondersteunt bij het vormgeven, implementeren en verbeteren van de beheersmaatregelen voor veilig mailen. Lees via onderstaande link hier meer over.

Implementatiebegeleiding NTA7516

 

Verantwoord 

eHealth Strategie & Governance

eHealthQuality ondersteunt organisaties bij het uitwerken van een eHealth Strategie en de ondersteunende governance. Lees via onderstaande link hier meer over.

eHealth Strategie

 

ISO9001 Kwaliteitsmanagementsysteem

eHealthQuality ondersteunt organisaties bij de implementatie van een kwaliteitsmanagementsysteem gebaseerd op ISO9001 voor het verantwoord organiseren van eHealth in organisaties. Lees via onderstaande link hier meer over.

Implementatiebegeleiding ISO9001

 

ISO22301 Business Continuity Management

eHealthQuality ondersteunt organisaties bij het vormgeven, implementeren en verbeteren van een managementsysteem gericht op business continuity management. Lees via onderstaande link hier meer over.

Implementatiebegeleiding ISO22301

 

Vertrouwd

ISO27001 Informatiebeveiliging

eHealthQuality ondersteunt organisaties bij het vormgeven, implementeren en verbeteren van een kwaliteitsmanagementsysteem gebaseerd op ISO27001. Lees via onderstaande link hier meer over.

Implementatiebegeleiding ISO27001

 

NEN7510-1 Informatiebeveiliging in de zorg

eHealthQuality ondersteunt organisaties bij het vormgeven, implementeren en verbeteren van een kwaliteitsmanagementsysteem gebaseerd op NEN7510. Lees via onderstaande link hier meer over.

Implementatiebegeleiding NEN7510

 

NEN7512 Vertrouwensbasis voor gegevensuitwisseling

eHealthQuality ondersteunt organisaties bij het vormgeven, implementeren en verbeteren van de beheersmaatregelen voor het vertrouwelijk uitwisselen van gegevens tussen organisaties.

 

NEN7513 Logging in elektronische patiëntdossiers

eHealthQuality ondersteunt organisaties bij het vormgeven, implementeren en verbeteren van de beheersmaatregelen voor het loggen in elektronische patiëntdossiers.

 

ISO27017 Security controls voor clouddiensten

eHealthQuality ondersteunt organisaties bij het vormgeven, implementeren en verbeteren van de beheersmaatregelen voor het afnemen en/of leveren van veilige clouddiensten.

 

ISO27018 Privacybescherming in de publieke cloud

eHealthQuality ondersteunt organisaties bij het vormgeven, implementeren en verbeteren van de beheersmaatregelen voor het afnemen en/of verwerken van persoonlijke identificeerbare gegevens in de publieke cloud.

 

AVG Privacywetgeving

eHealthQuality ondersteunt organisaties bij het vormgeven, implementeren en verbeteren van de beheersmaatregelen die vereist worden door de AVG.

 

ISO27701 Privacy Information Management

eHealthQuality ondersteunt organisaties bij de implementatie van een privacy informatie managementsysteem gebaseerd op ISO27001 voor het voldoen aan de AVG Privacywetgeving.